Susulan Kes Pelajar Politeknik Ibrahim Sultan Buat Laporan Palsu Part 2!

Sumber gambar: Sinar Harian
 
Berdasarkan soalselidik yang dilakukan, nampaknya pelajar politeknik ini mempunyai masalah dengan pihak politeknik apabila gagal menyiapkan tugasan yang disuruh pensyarah. Setelah itu dia rangka jalan cerita dengan mengambil bas dari Johor dan turun di Dungun di mana dia mula melaksanakan rekaan cerita kena culik.

Susulan Kes Pelajar Politeknik Ibrahim Sultan Buat Laporan Palsu Part 1!


Pelajar Politeknik di Johor Bahru yang membuat laporan palsu kononnya diculik, berdepan hukuman penjara dan denda atau kedua-duanya jika sabit kesalahan.

Proton Iriz - Proton Compact Car Yang Menawan!

 
Proton Compact Car atau Proton Iriz baru sahaja dilancarkan secara rasminya baru-baru ini. Saya bukanlah seorang reviewer pakar dalam bidang ini. Tetapi sekadar berkongsi dengan gambar-gambar, harga dan spesifikasi Proton Iriz.

Tak sampai sebulan selepas munculnya Perodua Axia, kini muncul pula Proton Compact Car (PCC) apabila kereta keluarannya Proton Iiz menjengah pasaran Malaysia. Semakin hebat persaingan antara kedua-dua pengeluar kereta Malaysia ini.

Antara Axia dan Iriz, rasanya macam menarik pula Iriz ni. Tapi dari segi penjimatan, macam Axia lagi jimat. Walaupun belum mencuba untuk pandu kedua-dua kereta ini sudah kedengaran Perodua Axia lebih jimat berbanding Iriz.

Mungkin agak keterlaluan membandingkan kedua-dua kereta ini kerana ianya hadir dari kelas yang berbeza. Tetapi masyarakat Malaysia amnya tidak dapat lari dari membandingkan kedua-dua kereta berkenaan. Jom kita lihat sedikit gambar Proton Iriz (Proton Compact Car) ini. 

 

Cerita Ditipu & Dirogol!


Sekarang ini, semakin hari semakin menjadi-jadi kes macam ni kan..pantang buka suratkhabar..dah macam ape je..apatah lagi kalau paper...tuttttt..tutttt..konfem akan ada cerita-cerita seumpama ini..tapi kali ini..tetiba keyword ni muncul dalam blog ini..

Tak leh blah..keyword ni paling top dalam enjin carian..haishhhhh..tapi kan adan juga beberapa keyword menarik yang muncul di blog hangat ini..seperti ADAKAH HARAM BERCINTA?. Mesti ramai yang nak tahu kan..maka, rajin-rajinkanlah membaca yer..

Meletop - CPUV Yang Ke-117?

Assalammualaikum semua..

Sila klik untuk memperbesarkan imej yer!

Agak lama tidak mengemaskini blog hangat ini. Kenapa hangat? Mestilah hangat..betul tak..tapi bukan tu yang saya nak kongsikan pada semua..tapi berkenaan dengan tajuk yang sedikit hangat..pada ketika ini, blog ini kini menerima CPUV yang ke 117 dan lebih kurang 16 daripadanya masih lagi berjalan "campaign"nya..

Topik-topik menarik!

 
© The Kaki Wayang! All Rights Reserved