PMS Automech Racing Team Raih Tempat Ke-5!

Politeknik Muadzam Shah telah berjaya mencatat kedudukan di tempat ke-5 dari 36 jentera yang dipertandingkan merangkumi 24 institusi pendidikan IPTA dan IPTS seluruh Malaysia.

Pelajar Politeknik Muadzam Shah Cipta E-Tajwid Untuk Android!

Boleh dikatakan terdapat pelbagai aplikasi bercorak pembelajaran agama untuk para pengguna Android, dan salah satunya adalah aplikasi E-Tajwid untuk Android.

Pekan Sungai Lembing Bakal Bandar Pelancongan!

"Pekan Sungai Lembing Bakal Bandar Pelancongan" berjaya memasuki ruangan Berita Harian pada 22 Mac 2013 yang lalu.

Program Imam Muda Musim 1 Politeknik Muadzam Shah!

Sekalung tahniah kepada penganjur program yang begitu bermanfaat ini.

Malam Sejuta Bintang PMS Berlangsung Meriah!

Malam Sejuta Bintang Berlangsung Meriah

Showing posts with label kontroversi Nabil Raja Lawak. Show all posts
Showing posts with label kontroversi Nabil Raja Lawak. Show all posts

Edisi Sentap! Nabil Raja Lawak Terkejut Rumah Dimasuki Pencuri!

Oleh Kaki Wayang on


Pelawak dan penyampai radio Suria FM, Ahmad Nabil Ahmad atau Nabil (Raja Lawak) melahirkan rasa terkejut apabila diberitahu kediaman keluarganya di Seremban, Negeri Sembilan telah di pecah masuk.

Nabil ketika ditemui berkata, kawasan perumahannya di Kampung Masjid, Mambau itu sebelum ini tidak pernah berlaku sebarang kejadian pecah masuk malah sebuah kawasan kejiranan yang cukup aman.

"Saya dulu kadang-kadang keluar rumah tak kunci pintu pun kerana tahu kawasan itu sangat selamat dan tidak bimbang akan ada orang masuk merompak. "Jadi apabila ibu menelefon memberitahu mengenai kejadian saya cukup terkejut kerana selama tinggal di sana tidak pernah berlaku sebarang kejadian seperti itu," ujarnya.

Nabil ditemui pada majlis makan malam oleh Rafflesia The Pearl Centre bagi meraikan artis yang pernah memenangi Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH di Hotel Le Meridien di sini pada malam Rabu.

Sila baca selanjutnyaEdisi Sentap! Nabil Raja Lawak Terkejut Rumah Dimasuki Pencuri!

Edisi Sentap! Rumah Nabil Raja Lawak dipecah masuk perompak!

Oleh Kaki Wayang on



Kediaman pelawak terkenal  tanah air, Ahmad Nabil Ahmad atau lebih dikenali  sebagai Nabil dipecah masuk sekumpulan  penjenayah di Kampung Masjid, Mambau di sini  hari ini.

Kejadian dipercayai berlaku kira-kira pukul 9.55  pagi apabila penjenayah itu memecah masuk  rumah keluarga juara Raja Lawak musim kedua itu  yang kini dihuni oleh bapa saudaranya melalui  bahagian belakang rumah itu.

Sila baca selanjutnyaEdisi Sentap! Rumah Nabil Raja Lawak dipecah masuk perompak!

Edisi Comel! Alahai Irma Hasmie!

Oleh Kaki Wayang on

Haaaahaahahaaaa (ketawa ikut suku kata tau)..bukan apa..dari tadi BBH asyik berblogwalking sajorkh..tapi tak update blog pown..walk punya walk..nampak 1 entri yang dah lapuk dan dah basi..semua orang dah post kan benda ni 6 juta tahun dahulu (saja taip camtu nak gambarkan aku ni ketinggalan)..tak pelah dah basi pown tak pe yang penting aku nak jugak post kan benda ni..

Tapi sebelum tu...perut BBH berbunyi-bunyi lah..lapar kowt..tak sarapan lagi..kejap lagi masa dah time..nak g sarapan dengan En. Yazid Yahya owner ThePlainYard.. lupakan pasal makan kejap sebab dalam 10 minit lagi nak keluar g makan...

Ok entri kali ni yang dah basi adalah pasal ex-girlfriend si Nabil Maharaja Lawak tu si Irma Hasmie korang mesti kenal kan?dulu bukan main rapat lagi diorang ni...siap si Nabil terpeluk lagi si Irma ni masa anugerah hari tu..tapi mungkin jodoh tak kekal lama..lagi pun si Nabil ni pernah buat kesilapan "------" dulu kan..so tak payah lah ungkit benda dah lepas tu..

BBH rasa kan macam si Nabil ni tolak tuah lah..cuba korang tengok si Irma Hasmie sekarang ni..bertudung, comel, cute, cantik dan merupakan pengacara TV Al-Hijrah..rasa macam pelik dan keliru..kenapa lah si Nabil tu putuskan hubungan dengan si Irma ni..betol-betol tolak tuah laaaa kan...moh ler kita tengok gambar si Irma Hasmie ni..

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lim1y6q62L1qi47k6o1_250.jpg 
Amacam? (tangan ke dada, mata ke atas)

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/gundik/irmabertudung.jpg 
Gambar kenangan dengan Wardina

https://lh3.googleusercontent.com/-tkrTFib1pbY/TYW37ujT3xI/AAAAAAAAAPk/WtZtALWCHTw/s400/irma.jpg 
Uiksss! yang ni bukan baby dia tau..hahahahaha
Sila baca selanjutnyaEdisi Comel! Alahai Irma Hasmie!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...