PMS Automech Racing Team Raih Tempat Ke-5!

Politeknik Muadzam Shah telah berjaya mencatat kedudukan di tempat ke-5 dari 36 jentera yang dipertandingkan merangkumi 24 institusi pendidikan IPTA dan IPTS seluruh Malaysia.

Pelajar Politeknik Muadzam Shah Cipta E-Tajwid Untuk Android!

Boleh dikatakan terdapat pelbagai aplikasi bercorak pembelajaran agama untuk para pengguna Android, dan salah satunya adalah aplikasi E-Tajwid untuk Android.

Pekan Sungai Lembing Bakal Bandar Pelancongan!

"Pekan Sungai Lembing Bakal Bandar Pelancongan" berjaya memasuki ruangan Berita Harian pada 22 Mac 2013 yang lalu.

Program Imam Muda Musim 1 Politeknik Muadzam Shah!

Sekalung tahniah kepada penganjur program yang begitu bermanfaat ini.

Malam Sejuta Bintang PMS Berlangsung Meriah!

Malam Sejuta Bintang Berlangsung Meriah

Showing posts with label Irma Hasmie pakai tudung. Show all posts
Showing posts with label Irma Hasmie pakai tudung. Show all posts

Edisi Hangat! Irma Rahsiakan Identiti Tunang!

Oleh Kaki Wayang on


TIADA angin, tiada ribut, tiba-tiba sahaja dunia hiburan dikejutkan dengan berita pelakon cantik manis, Irma Hasmie Ibrahim, 30, bakal mengikat tali pertunangan penghujung bulan ini.

Mana tidaknya, selepas penghijrahan Irma yang kini sopan bertudung, jarang sekali berita peribadinya digembar-gemburkan seperti sebelum ini.
Sila baca selanjutnyaEdisi Hangat! Irma Rahsiakan Identiti Tunang!

Edisi Hangat! Irma Hasmie Sahkan Bakal Bertunang - Serius Hot!

Oleh Kaki Wayang on


Pelakon dan pengacara, Irma Hasmie mengesahkan bakal bertunang dengan jejaka pilihan hatinya pada tahun ini namun enggan mendedahkan identiti lelaki tersebut. Irma dalam satu khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada mStar Online berkata, dia akan menjelaskan butiran mengenai jejaka berkenaan kepada umum semasa majlis pertunangan itu nanti.
 
"Ya, Insya-Allah (akan bertunang), cuma tunggu masa majlis nanti baru saya akan cerita," ujarnya ringkas.
Sila baca selanjutnyaEdisi Hangat! Irma Hasmie Sahkan Bakal Bertunang - Serius Hot!

Edisi Hangat! Irma Hasmie Bertunang Hujung Bulan Ini - Serius Hot!

Oleh Kaki Wayang on


Melalui sumber yang boleh dipercayai, tahu pelakon Irma Hasmie bakal bertunang pada penghujung bulan ini. Khabarnya majlis pertunangan itu, bakal diadakan di kediamaan keluarga Irma Hasmie di Sungai Buloh, Selangor.
Sila baca selanjutnyaEdisi Hangat! Irma Hasmie Bertunang Hujung Bulan Ini - Serius Hot!

Edisi Comel! Alahai Irma Hasmie!

Oleh Kaki Wayang on

Haaaahaahahaaaa (ketawa ikut suku kata tau)..bukan apa..dari tadi BBH asyik berblogwalking sajorkh..tapi tak update blog pown..walk punya walk..nampak 1 entri yang dah lapuk dan dah basi..semua orang dah post kan benda ni 6 juta tahun dahulu (saja taip camtu nak gambarkan aku ni ketinggalan)..tak pelah dah basi pown tak pe yang penting aku nak jugak post kan benda ni..

Tapi sebelum tu...perut BBH berbunyi-bunyi lah..lapar kowt..tak sarapan lagi..kejap lagi masa dah time..nak g sarapan dengan En. Yazid Yahya owner ThePlainYard.. lupakan pasal makan kejap sebab dalam 10 minit lagi nak keluar g makan...

Ok entri kali ni yang dah basi adalah pasal ex-girlfriend si Nabil Maharaja Lawak tu si Irma Hasmie korang mesti kenal kan?dulu bukan main rapat lagi diorang ni...siap si Nabil terpeluk lagi si Irma ni masa anugerah hari tu..tapi mungkin jodoh tak kekal lama..lagi pun si Nabil ni pernah buat kesilapan "------" dulu kan..so tak payah lah ungkit benda dah lepas tu..

BBH rasa kan macam si Nabil ni tolak tuah lah..cuba korang tengok si Irma Hasmie sekarang ni..bertudung, comel, cute, cantik dan merupakan pengacara TV Al-Hijrah..rasa macam pelik dan keliru..kenapa lah si Nabil tu putuskan hubungan dengan si Irma ni..betol-betol tolak tuah laaaa kan...moh ler kita tengok gambar si Irma Hasmie ni..

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lim1y6q62L1qi47k6o1_250.jpg 
Amacam? (tangan ke dada, mata ke atas)

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/gundik/irmabertudung.jpg 
Gambar kenangan dengan Wardina

https://lh3.googleusercontent.com/-tkrTFib1pbY/TYW37ujT3xI/AAAAAAAAAPk/WtZtALWCHTw/s400/irma.jpg 
Uiksss! yang ni bukan baby dia tau..hahahahaha
Sila baca selanjutnyaEdisi Comel! Alahai Irma Hasmie!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...