Edisi Comel! Alahai Irma Hasmie!

Oleh Kaki Wayang on

Haaaahaahahaaaa (ketawa ikut suku kata tau)..bukan apa..dari tadi BBH asyik berblogwalking sajorkh..tapi tak update blog pown..walk punya walk..nampak 1 entri yang dah lapuk dan dah basi..semua orang dah post kan benda ni 6 juta tahun dahulu (saja taip camtu nak gambarkan aku ni ketinggalan)..tak pelah dah basi pown tak pe yang penting aku nak jugak post kan benda ni..

Tapi sebelum tu...perut BBH berbunyi-bunyi lah..lapar kowt..tak sarapan lagi..kejap lagi masa dah time..nak g sarapan dengan En. Yazid Yahya owner ThePlainYard.. lupakan pasal makan kejap sebab dalam 10 minit lagi nak keluar g makan...

Ok entri kali ni yang dah basi adalah pasal ex-girlfriend si Nabil Maharaja Lawak tu si Irma Hasmie korang mesti kenal kan?dulu bukan main rapat lagi diorang ni...siap si Nabil terpeluk lagi si Irma ni masa anugerah hari tu..tapi mungkin jodoh tak kekal lama..lagi pun si Nabil ni pernah buat kesilapan "------" dulu kan..so tak payah lah ungkit benda dah lepas tu..

BBH rasa kan macam si Nabil ni tolak tuah lah..cuba korang tengok si Irma Hasmie sekarang ni..bertudung, comel, cute, cantik dan merupakan pengacara TV Al-Hijrah..rasa macam pelik dan keliru..kenapa lah si Nabil tu putuskan hubungan dengan si Irma ni..betol-betol tolak tuah laaaa kan...moh ler kita tengok gambar si Irma Hasmie ni..

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lim1y6q62L1qi47k6o1_250.jpg 
Amacam? (tangan ke dada, mata ke atas)

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/gundik/irmabertudung.jpg 
Gambar kenangan dengan Wardina

https://lh3.googleusercontent.com/-tkrTFib1pbY/TYW37ujT3xI/AAAAAAAAAPk/WtZtALWCHTw/s400/irma.jpg 
Uiksss! yang ni bukan baby dia tau..hahahahaha

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...