Betol-betol Hangat! 1st Giveaway From Mizayusof.com

Oleh Kaki Wayang on

Scroll ke bawah untuk latest update ok!!!

Wah ni pertama kali aku join peraduan ngan  blogger-blogger yang lain..singgah kat Princess Caramadaries kemudian terbaca satu entri berkenaan dengan peraduan 1st Giveaway From Mizayusof.com


Terma dan syarat:
Miza Yusof kata:-

1. Buat 1 entry yg simple dgn tajuk "1st Giveaway FrOm Mizayusof.com"
2. Copy banner dan paste ke dlm entri dan link kan ke Mizayusof sahaja
3. Tag sekurang-kurangnya 3 org kawan, lagi ramai lagu bagus
iii/ Adamxis 
(Harap-harap korang tahulah peraduan ni yer!)
4. Peraduan selama sebulan, 1 Jun sampai 30 Jun 2011
5. Dah siap tinggalkan link di ruangan komen.. 

NAK CONTEST LAGI? 
 
 
Korang mesti suka kalau join “contest” pas tu dapat hadiah free kan? Dah laa korang tak keluar duit 1 sen pun tup-tup leh dapat hadiah pula..Kalau dah suka meh join Betol-betol Hangat!

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
13 Comments

{ 13 Komen Membina!... read them below or add one }

SYAF said...

singgah sini..tadi tgk kaki wayang chat kat bcr...ley komen blog syaf tak

Kaki Wayang said...

bolleh je kottttt..thanks for comment..

Spanar Buruk said...

hai kaki wayang..spanar singgah sini..
http://spanarburuk.blogspot.com/
singgah la sini selalu dan klik iklan ok..slm prkenalan..

Kaki Wayang said...

Thank u bro..dengan pantas ku open new tab to your blogs..nak jadi follower kek situuuu

.fariza. said...

al the best~

eMMe said...

gud luck, harap anda salah sowang yg bertuah....

Hans said...

good luck yer

Kaki Wayang said...

Thank You bro..dah follow dah blog ko..follow la blog aku pla

cik Ida said...

another black blog..

salam kenal
http://idafirdasui79.blogspot.com

abdullah gazali said...

serang !!!!

[sutera kasih] said...

good luck :)

Nor Fadila Rosli said...

yeay dah follow awak..jom follow saya balik sambil buat blog walking..:)

Kaki Wayang said...

Thank you yer Nor Fadila

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...