Betol-betol Gempak! Filem Mael Lambung VS Ah Chai!

Oleh Kaki Wayang on

http://img836.imageshack.us/img836/8543/filemmaellambungvsahcha.png

Wah nampaknya tak lama lagi kita akan dapat menonton Mael Lambung vs Ah Chai ini dalam versi filem pula..Pelakonnya sudah pasti JOZAN..Johan dan Zizan..Kenal JOZAN tak?aku rasa most of us kenal sape mereka kan..sejak dari Raja Lawak Musim Pertama rezeki mereka datang mencurah-curah..drama, filem dan pelbagai lagi..JOZAN Show, pengacara Raja Lawak dan kini peserta Maharaja Lawak yang baru sahaja selesai..

Karekter Mael Lambung dan Ah Chai ini memang sinonim dengan JOZAN..kedua-duanya memainkan peranan yang epnting dalam Maharaja Lawak baru ni..korang pasti ingat scene dan show kedua final ML kan?tema Muzikal komedi..kedua-dua karekter ini dibawakan oleh mereka berdua..sangat gempak dan best..tahniah atas kemenangan tempet kedua anda di Maharaja Lawak..

P/s: Tak sabar rasanya nak tengok movie ni..konfem gempak..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...