Edisi Khas Pa & Ma! About Us

Oleh Kaki Wayang on

Ruangan ini bertujuan untuk menambah pengetahuan disamping memberi input-input yang menarik kepada bakal ibu dan bakal bapa. Ruangan ini juga antara lain bertujuan untuk menyampaikan maklumat penting kepada ibu bapa. Segala pengalaman akan dikongsikan di sini. Jangan malu-malu untuk kongsikan pengalaman anda samaada melahirkan anak, karenah bayi, dan apa jua pengalaman anda bersama bayi anda. Jika sekiranya anda mempunyai petua-petua untuk dikongsikan, silakan Admin amat berbesar hati untuk menerima cadangan dan petua-petua yang anda berikan. Selamat membaca dan mendapat input dan pengetahuan yang berguna dari blog Edisi Khas Pa & Ma ini.

Terima kasih kepada Pa & Ma atas segala maklumat yang dikongsikan di sini. Segala maklumat yang didapati dari Pa & Ma bukan niat untuk "mencuri" idea tapi untuk dikongsikan bersama pembaca blog ini. Ruangan edisi khas ini juga baru sahaja dibangunkan. Oleh itu, maklumat yang ada dalam edisi khas ini masih terlalu sedikit dan masih baru. So, kepada pembaca diharap bersabar entri edisi khas ini akan senantiasa di "update" dengan kandungan-kandungan entri baru dan lebih menarik dan berinformasi untuk anda.

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...