Edisi Sentap! Amran Fans Sebenarnya Merajuk Dengan Hanis Zalikha!

Oleh Kaki Wayang on

Seperti yang kita maklum, pada ketika ini nama Rashid kini menjadi viral di seantero dunia. Kalau dulu nama paling top dan paling viral adalah pasal si Meran atau Amran Fans. Tahukah anda bahawa Amran sebenarnya merajuk kat Hanis Zalikha. Sape tak kenal dengan Hanis Zalikha? 

Cuba korang ingat semula kisah ni. Masa Gegar Vaganza tu laaa. Kan si Hairul Azreen melamar Hanis Zalikha. Ramai netizen memuji keberanian Hairul Azreen dan tidak kurang yang tak bersetuju dengan cara beliau. Hanis Zalikha tergamam, terkelu ketika Hairul bertanyakan adakah Hanis Zalikha bersetuju untuk menjadi suri hatinya. Sehingga akhirnya menjawab, “InsyaAllah, thank you,” dan kemudian “Yes”. 


Patutlah si Amran ni merajuk. Meh kita tengok status-status sentap Amran apabila si Hanis Zalikha  aka Keknis ni dirampas orang. Hahahahaha.

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...