Edisi Pelik! Subhanallah: Awan Tsunami Luar Biasa Di Langit Alabama - Bukti Kekuasaan Allah S.W.T!

Oleh Kaki Wayang on

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..sementara menunggu ulangan Running Man kat Channel 393 HD..nak buat beberapa entrilah..tengah malam macam ni Ustaz Kaki Wayang just nak kongsikan beberapa bukti akan kekuasaan Allah S.W.T mengenai dengan beberapa imej aneh namun membawa sejuta makna agar manusia beringat akan kewujudan Allah S.W.T..

Subhanallah..beberapa imej seperti AWAN sempat dirakamkan di Alabama, USA..imej awan ini seakan-akan membentuk beberapa imej seperti Ombak Besar Tsunami..dan kalau dilihat seimbas lalu..memang ianya nampak seperti ombak besar melanda Alabama..

Sebagai umat Islam sudah seharusnya kita percaya yang Allah S.W.T itu wujud dan bersedia akan apa jua ujian yang Allah S.W.T berikan kepada kita semua..

Kredit: MelayuKini.net

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...