Edisi Hangat! Gempar Chef Sherson Lian (5 Rencah 5 Rasa) adalah Gay!


Sekejap tadi sempat singgah ke sebuah blog The Plain Yard: Sebuah Blog yang semakin lama semakin "berkembang maju" dalam dunia "pemblogan" (sila abaikan)..Bloggernya merupakan seorang yang kreatif dalam bidang "design-mendesign" (sila abaikan part 2)..kalau korang tak cayer silakan lah ke blognya k..banyak lukisan-lukisan yang sangat kreatif..

Lupakan sal tu..kita ke tajuk utama artikel ini..Laman Blog beliau memaparkan "sebuah" artikel yang bertajuk  Plain Shocking! - Chef Sherson Lian Is GAY??!!

Seperti yang DIA | Yazid Yahya katakan "tak mungkinlah kan Chef 5 Rencah 5 rasa ni GAY kan"..sesuatooo sangat..dia mendapat tahu mengenainya apabila beberapa keyword berkenaan dengan Chef Sherson Lian tersangkut pada enjin cariannya yang terus menjengah ke dalam blog beliau..screen shot kat bawah..


Seperti yang sedia maklum Sherson Lian ni sepertinya sudah berpunya..tak tahulah betul ke tak..aku main ambik je citer pasal dia ni kat blog Yazid Yahya..sila lihat gambar kat bawah yer..gambar dibawah didakwa merupakan gambar Chef Sherson Lian bersama dengan teman wanitanya..tak tahu betul ke tak..nak tahu kena tanya Yazid Yahya..


Kalau betol lah Chef Sherson Lian ni bukan GAY..so minta korang tak payahlah nak cuba-cuba cari dengan menggunakan keyword Sherson Lian Gay atau aper-aperlah yang sewaktu dengannya..dan jangan salah anggap kat dia k..
Ranking: 5

{ 1 Komen Membina!... read them below or add one }

PPKI SK.PEKAN SIPITANG said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Topik-topik menarik!

 
© The Kaki Wayang! All Rights Reserved