Edisi Panas! Bukti Terbaru Norish Karman Melahirkan Anak - Ikuti Kupasan Penuh!

Oleh Kaki Wayang on


Penyebaran beberapa keping gambar yang memaparkan seorang wanita dipercayai Norish Karman berada di hospital seakan memberi jawapan kepada spekulasi hangat mengenai aktres tersebut sebelum ini.

TERBARU:


PALING MENARIK hari ini:-

Edisi Panas! Bukti Terbaru Norish Karman Melahirkan Anak Luar Nikah - Ikuti Kupasan Penuh!
Edisi Informasi! Berita Penting Yang Perlu Korang Baca (Taktik Merompak Gagal) - Kisah Benar!Menerusi laman Rotikaya, Foto- foto yang dimuatnaik oleh seorang peminat hiburan di forum Cari beberapa hari lalu menyaksikan wanita yang didakwa sebagai Norish bersama seorang bayi lelaki yang dilahirkan pada 24 September 2011 di KPJ Cheras sekitar jam 6.13 petang. Terdapat gambar yang menunjukkan tag yang tertera maklumat hospital dan butiran peribadi si ibu yang bertulis, 'Nor'asikin Karman' (sama dengan nama sebenar Norish Karman), tarikh lahir pada 11/05/74 (yang juga merupakan tarikh lahir pelakon berusia 38 tahun ini) dan bayi lelaki yang diberi nama Alexander Bin Abdullah.

Kupasan PENUH DI SINI!

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
2 Comments

{ 2 Komen Membina!... read them below or add one }

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

betoi ke NK ni bersalain...rasanye aritu dm bulan lepas dia promo album dia kat MHI..ok jee nmpk..

Rahmah Ram Ram said...

erm......antara dia dan tuhan..siapa kita untuk menghukum dan kita tiada hak untuk berkata-kata...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...