Edisi Panas! Gambar Tatu Awi Rafael dan Awi Rafael Mengaku Bertatu, Kini Insaf dan Mohon Maaf!

Oleh Kaki Wayang on


Heboh seketika apabila portal-portal hiburan yang menyiarkan foto seorang penyanyi lelaki yang bertatu di lengan. Walaupun mukanya dikaburkan, ramai yang dapat meneka bahawa penyanyi itu adalah Awi Rafael. Menyedari dirinya kini ‘diburu’ ramai pihak, pelantun Bila Aku Jatuh Cinta ini tampil memberi kenyataan dalam laman Facebook rasminya, kelmarin.

TERBARU:-Menurut Awi, gambar yang dimuat naik itu adalah sebelum dia bergelar artis dan mengakui ketika itu masih mentah untuk menilai baik dan buruk. Mengakui sudah menginsafi kesilapan lalunya yang melampaui batasan agama, Awi mengatakan dirinya kini semakin matang dan sudah berubah.

LAGI Berita Paling Hangat!


Edisi Ngeri! Mengandung 7 BulanDipaksa Gugurkan Kandungan - Sedih Lihat Keadaan Bayi Itu!

 Banner  Banner denaihati directory 125x125 Banner aqiqah 125x125a Banner

Malah, Awi juga memohon maaf dan berharap agar peminatnya terutama remaja menjadikan peristiwa yang menimpanya sebagai pengajaran.

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
2 Comments

{ 2 Komen Membina!... read them below or add one }

Rahmah Ram Ram said...

poyolah dia ni perasan bagus dan hensem...tak suka!!

DieT said...

xsuke sudah...igt die suke ko ke? ahaks...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...