Edisi Pelik! Artikel Miscrosoft Surface Disyaki Lucah Oleh Admin Busuk.Org - Serius Lucah!

Oleh Kaki Wayang on

Keputusan PING: Microsoft Surface yang sangat LUCAH itu!

Assalammualaikum dan Salam 1Malaysia..dengan bersemangat waja pepagi Jumaat yang mulia ini merafa'kan rasa syukur kepada Allah SWT kerana meminjamkan sekali lagi nyawa buat Kaki Wayang untuk terus hidup dan bertindak sebagai hambanya yang serba kamil di dunia yang sementara ini..

ARTIKEL PALING HANGAT HARI INI:



Alhamdulillah kehidupan di pagi ini begitu ceria sekali..sehinggalah seseorang telah "menyepoilkan" aka spoil keadaan..jadi terus tak ceria..seperti biasa kehidupan seorang blogger yang tak pemes..kompomlah kene ping entri kat BUSUK.ORG...blogger yang dah pemes tak payah ping entri sebab kompom ramai yang akan masuk ke blog dia..ada haku kesah!!!

So, mula-mula nak ping entri Edisi Gadget: Microsoft Surface Tablet Yang Seksi! dan tak tahulah di mana silapnya dan tak tahulah kat celah kangkang mana artikel itu disyaki mengandungi artikel LUCAH...wahhhh yeahhhhh Blog KW disyaki Blog Lucah nampak sangat ada orang yang sangat busuk hati nak mengenakan KW pepagi Jumaat yang berbahagia ini..Nak kata perkataan Microsoft Surface tu yang lucah atau yang seangkatan dengan kelucahan itu rasanya tak kot..dan tak mungkin kot..kalau pun agak lucah mungkin perkataan SEKSI tu kot...tapi agak-agaklah...Microsoft Surface tu lucah ke???Mak aihhhh..semakin hebat nampaknya sistem busuk.org..So, nanti pas ni jangan gunakan perkataan SEKSI lagi tau dalam artikel nanti dianggap lucah...

Ok kita lupakan itu kejap..meh kita tengok yang ni pula..kalau lah perkataan SEKSI itu dianggap lucah walaupun keseluruhan artikel adalah mengenai Tablet Microsoft Surface yang terbaru..macam mana pula dengan Artikel suci yang menjadi artikel popular hari ini kat BUSUK.ORG...

Artikel popular yang tidak disyaki LUCAH

Inilah artikel yang tidak disyaki LUCAH itew..walaupun hampir keseluruhan daripada artikel terdapat dalam artikel popular ini mengandungi unsur-unsur lucah...lihat saja perkataan seperti DIRABA (walaupun saya tahu artikel ini sebenarnya tak lucah langsung tapi masih berjaya diping), BOGEL, Berpesta Seks (terang-terang kelucahan melampau), Kontroversi Gambar Panas dan Perkahwinan Tanpa Pakaian...Ooooo faham Busuk.Org hanya boleh detect perkataan SEKSI je kot, tu yang entri saya di block dan letak artikel saya sebagai disyaki lucah..tapi busuk.org tak leh nak detect perkataan seperti yang KW nyatakan...ok faham...

Ok, kawan-kawan entri ini Edisi Gadget: Microsoft Surface Tablet Yang Seksi! sangat MELUCAHKAN ok..silakanlah KLIK..kita tengok Tablet Microsoft Surface yang seksi dan bogel...

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
1 Comments

{ 1 Komen Membina!... read them below or add one }

Mazri Khairil Mazri said...

hahaha...

patut admin busuk.org kena tembak jelah.
tak guna betul -.-'

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...