Edisi Khas Blogger! Senarai Blogger Paling Cool: Betul Ke Kaki Wayang Blogger Yang Cool?

Oleh Kaki Wayang on

Gambar bajet cool dan hensem..#sayabukanpenjualhenpon...!

Wahhhh..seorang blogger yang juga merupakan antara rakan blogger paling rapat telah menyenaraikan beberapa orang blogger yang paling cool di Malaysia..Blogger paling COOL di sini membawa maksud..blogger yang paling cool dan banyak membantu beliau dalam berblog..yang banyak memberikan tunjuk ajar dan nasihat dan kritikan membina dalam berblog


DAN….

Tak sangka Kaki Wayang merupakan BLOGGER PALING COOL dalam sejarah abad ini..(alamak terlebih sudaaa)walauapapun terima kasih yang tidak terhingga kepada EmmaEema atas kesudian membuat artikel yang penuh makna ini..

So, kepada semua blogger-blogger..silakan lah membodek EmmaEema..untung, untung URL korang akan tersenarai dalam list tersebut..leh dapat trafik percuma..tapi persoalannya, Kaki Wayang seorang yang cool ke? Hanya rakan-rakan blogger yang rapat sahaja yang tahu…

Sila komen sikit..kalau korang nak mengkritik pun tak pe..nak kutuk pun takpe..sob..sob..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
3 Comments

{ 3 Komen Membina!... read them below or add one }

eddy syrol said...

bambam

Mohd Khairi Khadzir said...

memg cool pun..first time hr tu meuahkn tekakan kt KW, die jwb ngan tenang je #eh hahaa.. cool je kan! COOL la tuu ..hohoh

Emma said...

cehhhh nak hantuk -hantuk kepala kat meja cam nie.. hahahahha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...