Betol-betol Hangat! Dunia blog semakin sunyi!

Oleh Kaki Wayang on

http://blog.openviewpartners.com/files/compendium/alone_by_hidden_target.jpg

Hari ini merupakan hari terakhir berpuasa..bagi orang yang beriman sudah tentu berlalunya Bulan PUASA yang penuh barakah ini merupakan suatu kehilangan yang amat besar..Para anbia', Para Syuhada' sudah tentu menangisi akan pemergian bulan yang penuh dengan kerahmatan dan keampunan ini..

Namun bagi orang yang hipokrit..dia akan letak kat STATUS FB dia macam ni..sedihnya bulan puasa dah nak habis..dah tak dapat nak puasa dah..sedihlaaa..mesti i rindu kan bulan puasa ni..rindu nak bangun sahur nak berbuka dengan "boipreng" dan "gelpreng"..padahal dalam hatinya..yayyyy dah nak habis puasa dah..tak de dah seksaan tak leh nak makan waktu siang..dah tak payah dah bangun pagi dan kacau tidur ku..dah tak perlulah nak bercinta tapi tak pegang tangan atau pegang-pegang siang-siang..keji tak? pada yang terasa dengan apa yang aku tulis ni minta maaf yerr..siapa makan lada dia akan....? Fikir-fikirkanlah..

Berbalik kepada tajuk..memang dunia blog sekarang dah semakin sunyi bukan sebab semua tak nak berblog sebab Nuffnang tak bagi BE atau dalam akaun masih lagi RM0.25 sen..tapi sebab esok dah nak raya dah..mood nak berblog dah hilang dah..tu sebab sunyi tu..semalam aku rasa macam payah je nak sampai 1000PV..sebab dah masuk kul 2.00pm pun PV baru masuk 200PV..sekali tengok balik statistik..rupa-rupanya sampai jugak 1200PV..hahahaha..Tjanks kengkawan support blog ni yer..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...