Betol-betol Hangat! SEGMEN: SAYA NAK MASUK DALAM BLOGLIST KAKI WAYANG!

Oleh Kaki Wayang on

INI ADALAH STICKY POST..Entri terbaru di bawah!!! 

http://1.bp.blogspot.com/-dSay-3ZOgcI/TjJ4WGP4ZHI/AAAAAAAAAUI/CYimSbNwysc/s728/D%2527informations%2B2a.png

Bagi membantu blogger-blogger baru yang masih lagi merangkak dalam dunia blogging..Kaki Wayang nak buat satu segmen khas untuk anda..pada yang rasa-rasa blog dia tu masih tak sampai 10,000 PV dan follower bawah 100 atau ke atas..meh join blog ni..Kaki Wayang tak kisah..apa yang baiknya SEGMEN ni..bukan dapat ape pun..tapi melalui segmen seperti inilah ianya boleh mempromosikan LINK blog anda yang orang lain tak tahu..

Syarat:

1. Letak HEADER Blog Betol-betol Hangat!
2. Terpulanglah pada korang nak jadi follower ataupun tak..
3. Bulat satu entri bertajuk: SAYA NAK MASUK DALAM BLOGLIST KAKI WAYANG!
4. Tag kawan anda 2, 3 orang ke..leh support SEGMEN ni..
5. Dah buat entri link kan entri anda ke entri ini dengan komen anda..

Objektif:

Kepada yang berjaya dan join segmen ini..dah tentu korang akan kenal ramai blogger..akan dapat walaupun tak banyak tapi KW pasti korang akan dapat trafik (leh tambah PV dan UV blog korang)..dan Blog korang akan masuk dalam BLOGLIST Favourite dan KHAS Kaki Wayang..so, peluang untuk pembaca lain untuk nampak link anda adalah besar..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...