Edisi Panas! Gambar Blogger Terkenal, Fatin Liyana Di Manipulasi Pihak Tidak Bertanggungjawab - Gambar Di Jadikan Cover Dalam E-Book Seks!

Oleh Kaki Wayang on


Astaghfirullah..bila akal fikiran tidak digunakan sebaiknya beginilah jadinya..bila nafsu menguasai diri, semua benda yang sia-sia dan menjatuhkan maruah orang dilakukan tanpa mengira sensitivity masyarakat umum..


Kalau nak sangat lariskan produk pun tolonglah jangan lakukan sesuatu yang boleh manjatuhkan maruah seseorang..kali ini blogger kesayangan ramai yang semakin terkenal, Fatin Liyana dijadikan bahan untuk melariskan sesebuah produk yang sebenarnya tidak patut dilakukan..Lihat sini "KESIAN FATIN LIYANA"!.

Saya merupakan salah seorang pembaca blog FatinLiyana..tetapi begitu kecewa sekali apabila sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawab meletakkan gambarnya (tanpa izin) sebagai cover E-book tutttttttt**..diharapkan agar perkara ini diambil maklum agar “pelaku”nya sedar akan tanggungjawab dan kesalahannya..

Dengan terbitnya tulisan artikel ini bukanlah untuk menjatuhkan maruah sesiapapun lebih-lebih lagi Saudari Fatin Liyana sendiri yang kini boleh dikatakan menjadi role model dan ikutan kepada ramai blogger “dalam bidangnya”..tapi ianya adalah sebagai satu perkongsian maklumat agar para pembaca tahu bahawa inilah risikonya apanila meletakkan gambar anda sesuka hati di Facebook atau di blog..tak pasal-pasal gambar anda dimanipulasi pihak tidak bertanggungjawab..

Semoga saudari Fatin Liyana sentiasa dalam lindungan Allah S.W.T..amin..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
13 Comments

{ 13 Komen Membina!... read them below or add one }

eXception said...

Fatin Liyana.... Terkenal kerrr?? Ingatkan Blogger paling TOP ialah Papa Gomo... Keh keh keh keh keh...

Aziela said...

Ishh...teruknyaaa! Takut pula akak nak letak gambar bebanyak dalam blog. Disalah gunakan.. (mcmlah ada yg berkenan..perasan..hahahahahha). Mcm mana kita nak kontrol kejadian2 mcm nie terutama di alam maya nie kan..

Emma said...

opssssssssssssss serammmmmm

Kami Bersama.. said...

tu lain kali jgn nk over sgt ltak gmbar dlm blog atau mana2 platform.. kan dh terkena.. dunia hjung jari je..

soooooour said...

lawak pn ada....hehehe..

Udinz.com said...

giler...kesian fatin liyana...pompuan comel gtu jadi cover ebook...

Makbed said...

kesiannya fatin liyana. semoga dia sentiasa dalam lindungan-Nya

Terbelog said...

kalo blh letak backlick bro. tq

confdeb said...

macam macam..kesian fatin..:(

http://rumorslogy.com/?p=1578

Ahmad Fairos said...

kesian gak adik tu,green.Papa.com: Jom sertai peraduan ini ada banyak hadiah taw,pili... http://greenpapacom.blogspot.com/2012/05/jom-sertai-peraduan-ini-ada-banyak.html?spref=tw

Pokok Manggis Depan Rumah said...

kasihan nye..
mcm2 manusia sekarang ni..

AMIRUL_92 said...

ntah sape2 ntah , me lg femos kot kkkkk

Sarah Jafar said...

maniac!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...