Edisi Panas! Gambar Blogger Terkenal, Fatin Liyana Di Manipulasi Pihak Tidak Bertanggungjawab - Gambar Di Jadikan Cover Dalam E-Book Seks!


Astaghfirullah..bila akal fikiran tidak digunakan sebaiknya beginilah jadinya..bila nafsu menguasai diri, semua benda yang sia-sia dan menjatuhkan maruah orang dilakukan tanpa mengira sensitivity masyarakat umum..


Kalau nak sangat lariskan produk pun tolonglah jangan lakukan sesuatu yang boleh manjatuhkan maruah seseorang..kali ini blogger kesayangan ramai yang semakin terkenal, Fatin Liyana dijadikan bahan untuk melariskan sesebuah produk yang sebenarnya tidak patut dilakukan..Lihat sini "KESIAN FATIN LIYANA"!.

Saya merupakan salah seorang pembaca blog FatinLiyana..tetapi begitu kecewa sekali apabila sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawab meletakkan gambarnya (tanpa izin) sebagai cover E-book tutttttttt**..diharapkan agar perkara ini diambil maklum agar “pelaku”nya sedar akan tanggungjawab dan kesalahannya..

Dengan terbitnya tulisan artikel ini bukanlah untuk menjatuhkan maruah sesiapapun lebih-lebih lagi Saudari Fatin Liyana sendiri yang kini boleh dikatakan menjadi role model dan ikutan kepada ramai blogger “dalam bidangnya”..tapi ianya adalah sebagai satu perkongsian maklumat agar para pembaca tahu bahawa inilah risikonya apanila meletakkan gambar anda sesuka hati di Facebook atau di blog..tak pasal-pasal gambar anda dimanipulasi pihak tidak bertanggungjawab..

Semoga saudari Fatin Liyana sentiasa dalam lindungan Allah S.W.T..amin..
Ranking: 5

{ 13 Komen Membina!... read them below or add one }

eXception said...

Fatin Liyana.... Terkenal kerrr?? Ingatkan Blogger paling TOP ialah Papa Gomo... Keh keh keh keh keh...


17 May 2012 12:32
Aziela said...

Ishh...teruknyaaa! Takut pula akak nak letak gambar bebanyak dalam blog. Disalah gunakan.. (mcmlah ada yg berkenan..perasan..hahahahahha). Mcm mana kita nak kontrol kejadian2 mcm nie terutama di alam maya nie kan..


17 May 2012 12:48
Emma said...

opssssssssssssss serammmmmm


17 May 2012 13:09
Kami Bersama.. said...

tu lain kali jgn nk over sgt ltak gmbar dlm blog atau mana2 platform.. kan dh terkena.. dunia hjung jari je..


17 May 2012 16:12
soooooour said...

lawak pn ada....hehehe..


17 May 2012 17:16
Udinz.com said...

giler...kesian fatin liyana...pompuan comel gtu jadi cover ebook...


17 May 2012 17:53
Makbed said...

kesiannya fatin liyana. semoga dia sentiasa dalam lindungan-Nya


17 May 2012 21:35
Terbelog said...

kalo blh letak backlick bro. tq


17 May 2012 21:49
confdeb said...

macam macam..kesian fatin..:(

http://rumorslogy.com/?p=1578


17 May 2012 23:44
Ahmad Fairos said...

kesian gak adik tu,green.Papa.com: Jom sertai peraduan ini ada banyak hadiah taw,pili... http://greenpapacom.blogspot.com/2012/05/jom-sertai-peraduan-ini-ada-banyak.html?spref=tw


18 May 2012 13:31
Pokok Manggis Depan Rumah said...

kasihan nye..
mcm2 manusia sekarang ni..


5 September 2012 10:37
AMIRUL_92 said...

ntah sape2 ntah , me lg femos kot kkkkk


19 September 2012 21:24

Post a Comment

Topik-topik menarik!

 
© The Kaki Wayang! All Rights Reserved