Edisi Comel! Comelnya Heliza!

Oleh Kaki Wayang on


Comel tak Heliza dengan berpakaian dan bergaya seperti ini? Tepuk dada tanyalah selera..memang comel kan..boleh buat korang semua cair mair (abaikan)..kan cantik kalau bertudung..ni tak ramai umat manusia terutamanya wanita yang lebih suka untuk memilih tidak bertudung..dedah itu dedah ini..bukak itu bukak ini..padahal kulit takdelah cantik sangat pun..ketiak hitam legam..muka perasan comel..paling hebat lah tu kalau popular sebab kontroversi..

Paling MENARIK Hari ini:-


Paling tak leh blah bila ada pelakon sanggup bertelanjang bulat dan tak berbaju serta tak bertudung atas sebab-sebab paling bodoh..bila ditanya kenapa tak tutup aurat..semua itu tuntutan skrip..Pengarah yang suruh..Hellooooo! Pengarah yang sebenar adalah Allah SWT..kita sebagai pelakon harus mengikut dan menurut segala arahan dan suruhan Allah SWT..bukan pengarah filem..BADAN BESOR, GEMOK, BUNCIT, BOROI, KERAS KEPALA, TAK DENGAR CAKAP..tapi hati kecik dan tak nak pilih jalan Allah SWT!

Selamat Berpuasa semua!

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...