Edisi Comel! Aksi Hangat Si Kecil Depan Kamera - Serius Comel!

Oleh Kaki Wayang on

Comel tak saye? Better u say comel ok!

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..Apa khabar sume? Wah dah agak lama dan agak "bersawang" yer blog ini..dah lama bebenor tak update blog..memandangkan sibuk sangat sebulan dua ni..kalau ada masa leh lah update..al-maklumlah Politeknik Muadzam Shah bakal menjadi Tuan Rumah kedaun bagi program Hari Kanival Keusahawanan dan Kerjaya..tolong promo sikit..kepada semua para penganggur berjaya..anda digalakkan untuk datang ke Politeknik Muadzam Shah..memandangkan kat situ nanti akan ada temuduga terbuka bagi mereka yang nak mencari kerja..nak belajar tulis resume dan cara jawab soalan ketika interview pun ada..pendek kata..kalau yang tak de keje leh datang..yang dah ada keje leh je datang memeriahkan majlis..ok berbalik kepada tajuk..Tajuk artikel bukan main lagi akan kehangatannya..malaslah nak taip lagi..korang tengok jelah aksi si comel ini yer..



Haiyaaaa! Golllllll

Bukan sepak bola ke tadi? Tersepak penyangkut baju pula..

Takpelah..ada aku kesah bola ke penyangkut baju?

Dah letih main.."pose" jap..

Nite sume.."nantuk" laaaa (saje eja macam tu)

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
3 Comments

{ 3 Komen Membina!... read them below or add one }

Myvitrd said...

wah serius comel .... :-)

Kaki Wayang said...

Kan..hehehehehe

ayue sofiah said...

alolo comeynye :) nak cubet2 je budak ni :3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...