Edisi Sengal! Amboi..Mamat Ni Online Sambil Feeling Berendam - Serius Fail!

Oleh Kaki Wayang on


Sangat sadis dan fail ok melihat kepada remaja lelaki ni..feeling, feeling online kat pantai lah ni? Kao hadooo! Agakanya lama sangat online..dah lah umah tak de kipas.."ekon" apatah lagi..tu sebab dia berendam..memang pengguna PC paling tegar abad ini...

Paling MENARIK hari ini:


Psst: Nasib baik Kaki Wayang tak macam ni..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
2 Comments

{ 2 Komen Membina!... read them below or add one }

Tentang Kita said...

skang nie kan musim panas......

Kaki Wayang said...

Hahahahah..sesuathooo sangat kenyataan itew...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...