Betol-betol Hangat! Pengikut Setiaku semakin ramai..tapi!

Oleh Kaki Wayang on

Alhamdulillah rasa macam baru sehari aku berblog..pejam celik, pejam celik..dah masuk 8 bulan dah aku berblog since April lepas..rakan-rakan follower pun dah semakin ramai..dah cecah 600 dah pun..walaupun masih sedikit..namun aku amat berterima kasih dengan semua pengikut setia blog ini..

Namun begitu..kan bagus kalau seandainya blog ini semua pengikut setiaku selalu berkunjung ke blog ini..pasti blog ini akan lebih mantap..aku juga tahu yang hanya menjadi follower naumn tidak mengikuti blog ini secara serius..sekadar datang dan tekan button follow..then tekan button close (pangkah)..

Memang sentap kan kalau macam tu..so, kepada yang nak follow memfollow ni.hadirkan keikhlasan dihati anda untuk follow rakan blogger yang lain..jangan kerana sindrom "i'll hit u, then hit me back" menguasai anda..kerana ianya satu tabiat yang tak elok..jadilah follower yang ikhlas..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...