Betol-betol Sengal! Perdaya, Suntik dadah, dilacurkan dan layan nafsu 5 lelaki!

Oleh Kaki Wayang on

Begitulah akibatnya kalau percaya sangat kat orang..dan begitu jugalah akibatnya apabila terlalu sangat nak cepat kaya..mana yang nak sangat cari duit bagi mengisi kekosongan hidup..dan begitu jugalah bagi mereka yang nak kaya cepat dengan memperdagangkan seorang wanita yang juga jirannya..

Episod hitam remaja perempuan yang dilacurkan itu bermula apabila dia ditawarkan bekerja sebagai penjual buah yang berusia 29 tahun itu bagi mendapatkan pendapatan sampingan. Mangsa yang tertarik dengan tawaran itu kemudiannya diperdaya dengan disuntik dadah setibanya di sebuah hotel..

Mangsa dikatakan disuntik dadah sebanyak 3 kali sepanjang berada di duah buah hotel berasingan..kemudiannya dipaksa melayan 5 orang lelaki pada satu-satu masa..Namun begitu, mangsa kemudiannya dapat melarikan diri ketika dia dibawa untuk keluar bersama dengan wanita berkenaan ke pasar..remaja berkenaan mengambil kesempatan untuk melarikan diri ketika wanita berkenaan sibuk membeli barang..

Remaja itu kemudiannya menceritakan hal berkenaan kepada ibunya dan bertindak melaporkan perkara itu kepada polis..hambek kaooooooo!!!

P/s:Peringatan kepada kaum perempuan..hati-hatilah dalam memilih kawan dan kerja..jangan mudah terpedaya dengan ajakan mereka..cuba siasat dan selidiki terlebih dahulu..sebab wanita merupakan mangsa terbanyak dalam pemerdagangan manusia dan dijadikan objek-objek tempat melempiaskan nafsu ini...Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...