Edisi Gempak! Yusri KRU dan Lisa Surihani umum tarikh perkahwinan sabtu ini!

Oleh Kaki Wayang on


Kalau dulu bukan main lagi nak rahsiakan..itu ini..pernah teringat satu ketika ada beerapa orang artis siap menipu (walaupun pada dia bukan menipu) yang dia takde hubungan langsung dengan si dia dan takkan kahwin pun dengan orang tu..sekali kawen pula...takpela lupakan pasal tu..ni ada satu lagi gosip hangat bakal melanda tanahair kita..

Tatkala Lisa Surihani dikaitkan dengan Yusri KRU denga hubungan cinta mereka yang begitu menarik perhatian ramai..kini tiba pula berita mengenai mereka yang bakal mengumumkan tarikh perkahwinan mereka nanti di sebuah hotel..maka sudah pasti sidang media itu akan dihadiri oleh pelbagai lapisan masyarakat..wartawan, blogger dan macam-macam lagilah...sedikit mengenainya yang aku dapatkan dari Rotikaya adalah:

"Menariknya, sidang media itu di’namakan sebagai Pengumuman Istimewa Yusry & Lisa dan kami sudah dapat jangkakan apakah yang sedang di’rancang. 99% hati kami mengatakan yang sidang media khas ini akan mengumumkan bilakah tarikh perkahwinan pasangan selebriti sensasi Malaysia ini.

Dalam e-mail yang sama berkata yang ibu & ayah Yusry KRU, Abdul Halim dan Zarina Fenner juga ibu Lisa Surihani, Siti Amira Ahmad akan turut hadir dalam majlis pengumuman khas ini.

Majlis pengumuman khas ini akan di’adakan pada hari Sabtu di Marriott Putrajaya Resort & Spa bermula jam 10 pagi."

P/s: Bagusla tu dah nak kahwin..tak delah orang ngate sana-sini kan..sama-samalah kita doakan semoga mereka bahagia hendaknya...

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...