Segmen: Senarai BLOG yang join "Kaki Wayang Nak Review Blog"!

Oleh Kaki Wayang on

Alhamdulillah..nampaknya sambutan hangat diterima dari ramai blogger-blogger..dan yang paling best dan terharunya..ada beberapa blogger yang aku rasa dah "FEYMES" dan LEBIH HEBAT berbanding dengan blog ini juga menyertai segmen yang tak seberapa ini..malah ranking diorang pun lebih tinggi dari blog ni..thanks..

Berikut merupakan senarai blog dan blogger yang menyertai segmen ini..jutaan terima kasih diucapkan kepada yang menyertai..sesungguhnya aku memang bertuah dengan adanya anda semua yang datang menyokong sesama blogger..

Apa yang diperlukan sekarang..daripada senarai ini, bagi memenuhi syarat yang ditetapkan..anda semua perlulah ke LINK yang telah disenarai ini dan kalau anda mahu sila FOLLOW blog mereka..tidak ada unsur paksaan cuma sekadar memenuhi syarat dan kriteria blog..List pertama yang berjaya untuk direview akan dikeluarkan pada minggu hadapan..bagi yang terpilih blog anda akan diiklankan selama seminggu..dan setiap minggu terdapat 5 blog yang bertuah untuk diiklankan secara percuma..menarik kan? So, apa tunggu lagi sila terjah mereka dulu sementara aku bersedia dan menaip "review" aku ini..

SENARAI BLOG


*******************

Senarai ini akan dikemaskini dari masa ke semasa sekiranya terdapat blogger baru yang menyertai segmen ini..segmen ini masih dibuka..tidak ada halangan..dan mintak perbetulkan seandainya terdapat kesilapan pada link..kalau ada yang tertinggal pun gtau jugak k...

*******************

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...