Edisi Pelajar! Semak Keputusan Peperiksaan Online PMS!

Oleh Kaki Wayang on

Kepada semua pelajar Poiteknik Muadzam Shah, anda kini boleh menyemak keputusan peperiksaan anda secara online..untuk menyemak keputusan peperiksaan..sila ke kik pada gambar ataupun terus ke link Sistem Keputusan Peperiksaan Online Politeknik Muadzam Shah..


Sekiranya keputusan masih belum dipaparkan..sila bersabar, keputusan anda sedang dikemaskini..biasanya orang yang bersabar tu selalunya lulus..kan..so, bawak-bawak lah bersabar...

Kepada yang dah semak..amacam dengan keputusan anda? boleh tahan? atau sekadar cukup makan? atau ada yang kena "repeat"? Walau apa pun keputusan yang anda dapat..ketahuilah keputusan itulah yang menggambarkan usaha anda selama ini..kalau anda usaha kurang maka kuranglah yang anda dapat..tapi kalau anda usaha lebih dah tentu anda dapat lebih kan..semoga berjaya yer para pelajar sekalian..dan selamat menempuh semester baru..dan kepada pelajar baru, Selamat Datang ke Politeknik Muadzam Shah..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...