Edisi Trafik Free! Nak Trafik Percuma? Nak Follower Ramai? Meh sini!

Oleh Kaki Wayang on

Alhamdulillah..sempat juga buat segmen khas untuk para blogger baru yang hensem-hensem dan comel-comel..kepada yang desperate sangat nak dapatkan trafik dan follower..apa kat korang join segmen ini..diharap mampu merealisasikan impian anda untuk mendapatkan follower yang banyak dan trafik percuma dengan wujudnya segmen ini..bagaimana nak lakukannya?


1. Letakkan banner blog ini sebagai syarat utama untuk join segmen ini.
2. Letakkan "Nak Trafik Percuma? Nak Follower Ramai?" sebagai tajuk utama entri.
3. Anda diwajibkan untuk menjadi follower ini kerana ada beberapa kejutan akan diberikan khas untuk follower baru dan pengunjung setia blog ini...
4. Sila tulis bila dan bagaimana anda bermula dan berminat untuk berblog.
5. Selepas itu, sila tinggalkan link entri anda di sini..selepas selesai semuanya..saya sebagai tuan punya segmen akan bagitahu langkah seterusnya apa yang perlu dibuat agar anda mendapat trafik percuma secara adil dan saksama..

Objektif:

Sepertimana yang anda tahu, sekarang ini ramai blogger baru yang muncul..pelbagai idea kreatif diwujudkan, pelbagai cerita dan genre blog dihasilkan bagi memeriahkan dunia blog di Malaysia..dan begitu ramai yang ping kat Facebook dan Twitter bagi tujuan untuk mendapatkan follower dan pembaca..Nah!!!dengan adanya segmen rasmi ini, diharap mampu membantu anda mencapai impian anda untuk mendapatkan follower dan trafik percuma dari sini...Jom!!! apa tunggu lagi..sila join sekarang..

Mengenai Penulis:

Kaki Wayang mula terlibat dan serius dalam dunia penulisan kreatif sejak tahun 2006. Beliau juga terlibat dalam penciptaan lagu dan lirik lagu Nasyid dan pernah menjulang nama Politeknik Muadzam Shah apabila menjuarai Pertandingan Lagu-lagu Patriotik di PNM, Kuala Lumpur pada tahun 2007.

Ikuti perkembangan terbaru beliau melalui @ Blog Paling Hangat! | Facebook

Comments
0 Comments

{ 0 Komen Membina!... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...